Volg ons op
Facebook
Twitter

Maak uw account aan

Met één druk op de knop deelnemen aan winacties, uw gegevens centraal beheren en wijzigingen eenvoudig doorgeven

Een account aanmaken op VARAgids.nl zorgt ervoor dat u voortaan eenvoudiger deelneemt aan winacties, u uw gegevens centraal kunt beheren en wijzigingen kunt doorgeven. Verhuist u bijvoorbeeld, of ontvangt u de VARAgids tijdelijk graag op een ander adres, dan is dat zo doorgegeven. Daarnaast vraagt u makkeliijk een nazending van de VARAgids aan, meldt u zich af en aan voor nieuwsbrieven en is uw contact met ons inzichtelijk. 

De VARAgids is onderdeel van BNNVARA, bij het aanmaken van een account ziet u daarom het BNNVARA-logo in het pop-upscherm.

Omdat het aanmaken van een account niet voor iedereen voor zich spreekt, logisch ook, helpen we u graag een stuk op weg. Hieronder vindt u een stappenplan voor het aanmaken van een account. Heeft u bij of na het volgen van deze stappen toch nog vragen, neem dan contact met op ons en we helpen graag verder.

Stappenplan voor het account aanmaken

Stap 1

Klik rechtsboven op het witte icoon van een pop. Er verschijnt een pop-upscherm.

Stap1 

Stap 2

Klik in het pop-upscherm op de onderstreepte tekst "Maak 'm hier aan". Het pop-upscherm ververst.

Stappenplan account aanmaken

Stap 3

Registreer u door achtereenvolgens een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord op te geven. Voor de gebruikersnaam en het wachtwoord geldt dat u een nieuwe en zelfbedachte gebruikersnaam en zelfbedacht wachtwoord invoert. Bij 'Herhaal wachtwoord' voert u nogmaals het zelfbedacht wachtwoord in, ter controle.
Bij het e-mailadres vult u uw eigen e-mailadres in, waarop u eventuele mail wenst te ontvangen.

Om een account aan te maken is het verplicht om akkoord te gaan met de voorwaarden van BNNVARA. Vink daarom de betreffende box aan.

U registreert zich ten slotte door op de rode button "REGISTREER" te klikken.

Stappenplan account aanmaken

Stap 4

Bij een succesvolle afronding van stap 3, ontvangt u een e-mail van BNNVARA bij het door u opgegeven e-mailadres met een activeerlink. Ga naar uw mail (controleer eventueel de SPAMfolder wanneer u niets hebt ontvangen) en klik op de activeerlink in de mail.

Stap 5

Vul de gegevens in uw account aan. U kunt “Mijn gegevens” aanpassen door op de button “WIJZIGEN” te klikken.

Stappenplan account aanmaken

Stap 6

Koppel uw account aan uw lidmaatschap en/of abonnement onder het kopje "Mijn lidmaatschappen".* Klik op "Lidmaatschappen koppelen" en vul in het volgende scherm uw relatienummer en postcode in. Uw relatienummer vindt u op de voorkant van uw VARAgids. Houd er rekening mee dat uw relatienummer acht cijfers betreft. In de onderstaande afbeelding ziet u om welke cijfers dit gaat:

Relatienummer

*Het kan zijn dat uw lidmaatschap/abonnement reeds gekoppeld is, doordat ons systeem de gegevens automatisch checkt. In dat geval hoeft u niet meer handmatig te koppelen.

Stappenplan account aanmaken

Na het doorlopen van bovenstaande stappen heeft u uw account voltooid. Indien gewenst kunt u in het inlogscherm "Onthoud mijn gegevens" aanvinken, dan hoeft u de volgende keer niet opnieuw in te loggen.