Volg ons op
Facebook
Twitter

Blendle

VARAgids op Blendle

VARAgids-abonnees kunnen gratis de artikelen uit het blad lezen op hun tablet, computer of smartphone, via de digitale kiosk Blendle. De VARAgids publiceert ook extra artikelen/specials in het VARAgids-deel op Blendle, die abonnees van de papieren gids ook gratis kunnen lezen. Om VARAgids-artikelen online te lezen dient u een koppeling te maken tussen Blendle en uw VARAgids-abonnement. Dat gaat als volgt:

Heeft u al een account bij Blendle? Log dan in en ga verder naar punt 2. Nog geen account? Bij stap 1 leggen we kort uit hoe u een account op Blendle aanmaakt.

1: Maak uw Blendle-account aan
Ga naar de website Blendle.com. Vul uw naam en mailadres in en kies een wachtwoord. Na een gratis proefperiode betaalt u per artikel of u kiest Blendle Premium en betaalt een vast bedrag per maand voor een selectie van artikelen door Blendle. Maak via een i-Deal-scherm 2 cent over naar Blendle, ter controle van uw bankgegevens. Volg de aanwijzingen op totdat u de artikelen op uw beeldscherm ziet.

2: Abonnementen beheren in uw profiel
Klik op het poppetje of uw profielfoto rechtsboven in de hoek van het scherm en ga naar ‘Instellingen’. Hier zijn uw persoonlijke gegevens, die u bij Blendle heeft ingevoerd, opgeslagen. Klik in het menu links op: ‘Abonnementen.’ Klik op het menu dat nu tevoorschijn komt, scroll naar beneden en klik ‘VARAgids’ aan. Klik vervolgens op de knop ‘Abonnement koppelen’. 

3: Vul uw gegevens in
Pak nu een papieren abonneeversie van de VARAgids en kijk op de adresbalk met uw naam en adres. Bovenin die balk is uw relatienummer afgedrukt. Voer deze in het bovenste invulveld. Vul in het onderste invulveld uw huisnummer in. Klik op ‘abonnement koppelen’. Voortaan kunt u alle VARAgids-artikelen in Blendle gratis op één apparaat lezen.