Volg ons op
Facebook
Twitter

Buis & Haard: Sjoerd van Ramshorst

Sjoerd van Ramshorst (Arnhem, 1986) is presentator van Studio sport. Jasmijn Groen (Utrecht, 1988) is tandarts. Sjoerd en Jasmijn hebben sinds anderhalf jaar een relatie en wonen samen in Amsterdam.

Jasmijn Voordat ik Sjoerd leerde kennen, was tv voor mij vooral een avond met vriendinnen relaxen. Maar sinds wij samen zijn, heeft tv-kijken een heel andere dimensie gekregen. Ik keek op zondagavond nooit sport. Ja, ik keek wel naar Voetbal inside. Toen wij begonnen te daten, zei mijn zwager: ‘weet je wie je aan de haak hebt geslagen?’.

Sjoerd Ik had wel verteld dat ik bij de NOS werkte, maar over ons werk hebben we het aan het begin amper gehad.

Jasmijn Steeds vaker kreeg ik fotootjes van vriendinnen die zeiden: ‘die jongen waar jij mee aan het daten bent, was weer op tv’.

Sjoerd Televisie is voor mij ook werk en dus kijk ik veel sport. Veronica inside vind ik een vermakelijk programma. Ik moet er vaak om lachen. Tv is ook ontspanning, er mag gelachen worden.

Jasmijn Laatst wilde jij een voetbalwedstrijd zien en toen had ik hier mijn vriendinnetjes over de vloer. Dat bleek toch niet zo’n goed idee. Want als jij voetbal kijkt, mag er eigenlijk niet gepraat worden.

....

Lees verder op pagina 7 in de VARAgids of via Blendle.