Volg ons op
Facebook
Twitter

E-BOOK VAN €9,99 VOOR €4,99!

Als VARAgids-abonnee profiteert u van diverse abonneevoordelen. t/m 25 februari kunt u het e-book 'Explicador' van Sander Pleij met 50% korting downloaden.

Ontvang 50% korting op het e-book Explicador

Een jonge onderzoeker is al een half leven gefascineerd door de verschillende historische avantgardesomdat hij gelooft dat in die bewegingen niets minder werd onderzocht dan wat het betekent om mens te zijn. En zoals de leiders van die bewegingen gefascineerd waren door de toenmalige techniek en die toepasten op hun experimenten, zo wil onze held de huidige techniek aanwenden om een robotbrein te ontwikkelen. Dat brein moet niet gevuld worden met informatie uit het bedrijfsleven, maar met de ideeën van kunstenaars, filosofen, schrijvers - zij zijn de mensen die werkelijk inzicht kunnen geven in het raadsel van het leven. Intussen wordt de jongen verliefd op zijn halfzusje, dient hij af te rekenen met zijn ijdele vader en krijgt hij te maken met een mysterieuze hoofdpijn die hem het leven bijna onmogelijk maakt.

Het enige wat u moet doen is de kortingscode VARAPLEIJ invoeren tijdens het bestelproces. U kunt het boek één keer met korting bestellen. Deze actie loopt t/m 25 februari 2019.

Klik hier voor korting!

Heeft u vragen over het downloaden van uw ebook? Email: klantenservice@besteboeken.store