Volg ons op
Facebook
Twitter

Puzzel editie 33/34

Helaas is er een fout in VARAgids 33 - 34 geslopen, waardoor de puzzel niet leesbaar is in de gids. Onze excuses voor het ongemak! Hierbij de puzzel:

Puzzel 33

Om mee te doen én om kans te maken op de Weekprijs "Kaarten voor de première van Eindspel" kunt u uw antwoord insturen voor zaterdag 31 augustus aanstaande.

U kunt een kaart sturen naar:

BNNVARA
VARAgids puzzel week 33-34
Postbus 288
1200 JH  HILVERSUM
Noteer de oplossing met uw naam en adresgegevens op de kaart en plak tenminste twee postzegels 1 extra voor de 1 mei-gift.

U kunt ook bellen:
0900-0805 (€0,80 p.m.)


De 1 mei-gift is (sinds 1992) van oorsprong een jaarlijkse gift van onze organisatie die mogelijk werd gemaakt door de bereidheid van het personeel die de tot dan traditioneel vrije dag – de Dag van de Arbeid (1 mei) - in leverden.   Uit het budget van de 1 mei-gift worden elk jaar één of meer giften toegekend aan (één of meer) binnen- of buitenlandse organisaties die het bevorderen van de medemenselijkheid en/of het bestrijden van menselijk leed, indien mogelijk ook in structurele zin, tot doel hebben. Dankzij de bijdrage van de 1 mei gift rijdt er bijvoorbeeld een nieuwe schoolbus in Bihar, een van de armste regio’s van India. Zo kunnen de armste kinderen van de straat gehaald worden, onderwijs, zorg én een maaltijd krijgen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan: Hulp aan kleinschalige landbouwprojecten, lesmaterialen en sanitaire voorzieningen op scholen of het aanleggen van waterputten.


Nogmaals excuses voor het ongemak en wij wensen u veel puzzelplezier.