Volg ons op
Facebook
Twitter

Maak kans op twee kaarten voor de live-uitzending van Onze man in Den Bosch

Verkadefabriek viert 15-jarig bestaan met 24 uur non-stop festival en VARAgids verloot tickets!

De Verkadefabriek bestaat vijftien jaar en viert dat met 24 uur Verkadefabriek. Een non-stop festival in de Verkadefabriek dat zaterdag 28 september om 16.00 uur begint en doorgaat tot zondagmiddag 29 september 16.00 uur. Als VARAgids-abonnee maakt u kans op twee kaarten voorr de live-uitzending van het interview van Eus met Theo Maassen.

Maak kans op twee kaarten voor de live-uitzending van Onze man in Den Bosch

Ter ere van het vijftienjarig bestaan van de Verkadefabriek maakt Eus een speciale uitzending van Onze man in Den Bosch met cabaretier en acteur Theo Maassen. Eus verruilt zijn woonkamer in Deventer voor een zaal met publiek in de Verkadefabriek. De uitzending is in de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 september van 00.00 tot 02.00 uur te beluisteren bij BNNVARA op NPO Radio 1 en live bij te wonen in de Verkadefabriek.

Deze actie loopt tot 26 september 2019, winnaars ontvangen 26 of 27 september bericht. De kaarten zijn geldig voor de live-uitzending in de nacht van 28 op 29 september van 00.00 - 02.00 uur.

Meer informatie over het festival:

De Verkadefabriek bestaat vijftien jaar en viert dat met 24 uur Verkadefabriek. Een non-stop festival in de Verkadefabriek dat zaterdag 28 september om 16.00 uur begint en doorgaat tot zondagmiddag 29 september 16.00 uur. De verkoop voor het festival is gestart.  

Het festivalprogramma omvat meer dan 40 verschillende onderdelen op het gebied van film, theater, dans, cabaret, muziek, woord, club, performance en kinderactiviteiten. Succesvoorstellingen die nog eenmaal te zien zijn, maar ook programma’s die speciaal zijn ontwikkeld voor het jubileumweekend. Niet alleen in de film- en theaterzalen is van alles te doen, maar ook op de gang, buiten, in het café-restaurant en op de kantoren.

Voortaan kunt u gemakkelijk meedoen aan abonnee-acties met uw BNNVARA/VARAgids-account! Lees hier hoe u dit account aanmaakt.  

Bent u nog geen abonnee maar wilt u wel kans maken? Klik hier en neem een abonnement. 

Je cookie-instellingen zorgen ervoor dat je dit deel van de website niet kunt zien.

Wijzig hier je cookie-instellingen