Volg ons op
Facebook
Twitter

MAAK DEZE WEEK KANS OP THE RESTAURANT

Maak deze week kans op The Restaurant via Lumiereseries.com

De Tweede Wereldoorlog is eindelijk ten einde. Midden in het feestgedruis in het centrum van Stockholm kussen twee vreemden elkaar, om direct weer hun eigen weg te gaan. Nina en Calle weten dan nog niet dat hun korte ontmoeting grote consequenties zal hebben voor vele mensen. Ook voor de familie Löwander is het einde van de oorlog een opluchting. Oudste zoon Gustaf heeft het familierestaurant in de oorlogsjaren met dubieuze middelen overeind gehouden. Hij is van plan het op precies dezelfde wijze te blijven leiden als vroeger. 

Winnaars ontvangen een code waarmee ze de series The Restaurant 1 & 2 onbeperkt kunnen kijken. Daarvoor maak je eerst een gratis account aan bij lumiereseries.com. Winnaars kunnen met de code alleen The Restaurant 1 & 2 kijken. Er wordt geen abonnement afgesloten, je zit nergens aan vast.

Voortaan kunt u gemakkelijk meedoen aan abonnee-acties met uw BNNVARA/VARAgids-account! Lees hier hoe u dit account aanmaakt. Bent u nog geen abonnee maar wilt u wel kans maken? Klik hier en neem een abonnement. 

Deze actie loopt tot 14 december. Prijswinnaars worden automatisch bekendgemaakt.

Je cookie-instellingen zorgen ervoor dat je dit deel van de website niet kunt zien.

Wijzig hier je cookie-instellingen