Volg ons op
Facebook
Twitter

Maak kans op een Airbnb Experience voucher!

10X WINNEN! Maak deze week kans op een voucher van Airbnb Experience ter waarde van €40,-

Met Airbnb Experiences wordt u door een lokale gids meegenomen in een unieke beleving. Ontdek een stad, dorp of verborgen talent met de hulp van een lokale bewoner of professionele artiest. Leer fotograferen, luister naar een muzikaal talent tijdens een miniconcert, laat u leiden in een tour door een museum of neem zelf de kwast in de hand.

Naast de reguliere Experiences, biedt Airbnb ook Social Impact Experiences. Met Airbnb Social Impact Experiences kan op een bijzondere manier kennisgemaakt worden met een stad of host, terwijl een tegelijkertijd een bijdrage aan de maatschappij geleverd wordt. Van het geld dat opgehaald wordt, gaat namelijk 100% van de winst naar een non-profitorganisatie.

Alle aanbod is te vinden op Airbnb Experiences, hieronder lichten we vast een paar voorbeelden uit.

NB: Aangezien Airbnb internationaal georiënteerd is, worden een aantal workshops in het Engels gegeven. Of een workshop inderdaad (ook) in het Engels wordt aangeboden, staat op de betreffende webpagina.

Laat u leiden door gids Hans Keijzer en stap in de voetsporen van Van Gogh, bekijk wat hij zag en wat hij heeft geschilderd in zijn jaren in Nuenen. Alhoewel we inmiddels 135 jaar verder zijn, is alles nog steeds zichtbaar, tastbaar en binnen handbereik. Het unieke aan deze Experience is dat alles van Van Gogh -  de verhalen, zijn brieven en zijn schilderijen – samenkomen in Nuenen. U leert Van Gogh kennen en begrijpen.
Deze Experience is een Social Impact Experience dat wordt georganiseerd door het Van Gogh Village Nuenen-fonds, een culturele non-profitorganisatie.

Papiermarmerkunst, ook wel Ebru Kunst, is een traditionele Islamitsche kunstvorm die is opgenomen in de lijst van Cultureel Erfgoed van UNESCO. Ontdek deze bijzondere kunstvorm samen met gids Mehmet Refii en zijn dochter. Na een rondleiding door hun atelier en het bekijken van reeds gemaakte werken, kunnen de handen uit de mouwen en mag u zelf aan de slag.

Leer met hulp van de Nederlandse reisfotograaf Julian de basistechnieken van goede fotografie. Zoals hij zelf zegt: “Fotografie is net als koken: als je weet welke ingrediënten je wanneer moet gebruiken, krijg je het beste resultaat.” Julian neemt u al wandelend mee door Amsterdam en geeft handige tips voor de mooiste foto’s.

Gids Frank studeerde aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en richtte in 2016 zijn eigen parfummerk op, evenals een winkel én geurlaboratorium. In deze workshop leert Frank u uw eigen geur te creëren, gebaseerd op uw ervaring in Amsterdam. Tevens vertelt Frank over de geschiedenis van parfum, over extractiemethodes en de toekomst van synthetische geuren. U gaat naar huis met een door u zelf gemaakt parfum (10ml), een workshop om in geuren na te vertellen!

Laat hieronder uw gegevens achter en maak kans! Bent u nog geen abonnee maar wilt u wel kans maken? Klik hier en neem een abonnement. 

Deze actie loopt tot 22 juni 2019. Prijswinnaars krijgen automatisch bericht. Data worden met de winnaars afgesproken.

Je cookie-instellingen zorgen ervoor dat je dit deel van de website niet kunt zien.

Wijzig hier je cookie-instellingen