Volg ons op
Facebook
Twitter

Maak kans op een voetbalboeken-pakket!

7X WINNEN! Maak deze week kans op een boekenpakket met drie voetbaltitels.

Voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Vanuit de visie van Willem van Hanegem, het oog van Bas Nijhuis en de blik van Wim Kieft. Over een halve eeuw topvoetbal, de communicatie tussen spelers en staf, en hoop, herstel en hervonden herinneringen. Maak kans op het pakket met Willem van Hanegem – Buitenkant Links, Bas Nijhuis – Niet zeiken, voetballen en Wim Kieft – De Terugkeer.

Willem van Hanegem: Buitenkant links - Frans van den Nieuwenhof:

Dit boek vertelt Willems verhaal van een halve eeuw topvoetbal. Uit zijn mond, vanuit zijn visie. Feilloos ontmantelt hij aannames en halve waarheden, die niet met de werkelijkheid stroken. Steeds opnieuw legt hij de vinger op de zere plek. Even kritisch als betrokken. En uit liefde voor het spel, dat hem zoveel heeft gegeven.

Bas Nijhuis: Niet zeiken, voetballen! - Eddie van der Ley:

Voor het eerst in de voetbalgeschiedenis doet een actieve topscheidsrechter een boekje open over de communicatie met spelers,trainers, toeschouwers, bestuursleden en assistenten. In ‘Niet zeiken, voetballen’ neemt internationaal arbiter Bas Nijhuis (Enschede, 1977) de lezer letterlijk mee naar de sfeer en dynamiek van stadion, kleedkamer en voetbalveld. Het levert een uniek en onthullend inkijkje op in de wereld van de arbitrage, puntig en pakkend opgetekend door Eddy van der Ley.

Wim Kieft: De terugkeer - Michel van Egmond:

De terugkeer vormt een indringend en ontroerend portret van iemand die worstelt met zijn verleden maar vertrouwen heeft in de toekomst, die opvallend openhartig vertelt over zijn constante strijd tegen de verleidingen, over zijn terugvallen en over een heel nieuw probleem: de dwanggedachten die hem tegenwoordig uit zijn slaap houden. Over een gekneusd geweten en een verleden dat hem overal achtervolgt, maar vooral over hoop, herstel en hervonden herinneringen.

Laat hieronder uw gegevens achter en maak kans! Bent u nog geen abonnee maar wilt u wel kans maken? Klik hier en neem een abonnement. 

Deze actie loopt tot 22 juni 2019. Prijswinnaars krijgen automatisch bericht. Data worden met de winnaars afgesproken.

Je cookie-instellingen zorgen ervoor dat je dit deel van de website niet kunt zien.

Wijzig hier je cookie-instellingen